Träd

Om oss

Luleå Begravningsbyrå ägs och drivs sedan 2014 av Veronica och Erik Aurell.

För många kan också namnet Anderssons Begravningsbyrå låta bekant, då byrån hette så tidigare.

 

 Veronica Kjellgren

Veronica Kjellgren Aurell

Veronica är utbildad pedagog med en bakgrund inom hotell och restaurang. Hennes erfarenheter inom serviceyrket gör henne väl lämpad att möta människor i olika situationer.

Veronica är ekonomiansvarig och sköter det administrativa på byrån.

Tillsammans med sin make Erik driver hon Luleå Begravningsbyrå.

 

Sivert Kjellgren

Sivert Kjellgren

Sivert började redan i april 1985 arbeta som begravningsrådgivare i Luleå. Han arbetade redan då tillsammans med Karin Vågbrink. Före det så jobbabade
han i familjens blomsteraffär Bellis blomsterhandel. Där han bland mycket annat gjorde sorgbinderier. Efter 11 år i begravningyrket så bytte han bana och jobbade många år på Luleå Lokaltrafik. Först som chaufför och de sista åren  LLTs marknadsvadelning.

Sivert har stor kunskap om branchen och brinner för sitt yrke.

Han arbetar inne på byrån som begravningsrådgivare. Han är även ute på begravningar, både representant och som borgerlig officiant.

 

Karin Kollarz

Karin Vågbrink

Karin har arbetat som begravningsrådgivare i Luleå sedan 1982. Hos oss har hon arbetat sedan 2014. Karin är en tillgång för oss alla med sin långa erfarenhet, kunnighet och sitt vänliga bemötande. Det är också hon som har den största kompetensen när det gäller gravstensbeställningar och textkompletteringar. Ni möter henne även i receptionen.

 

 Pernilla Kjellgren

Pernilla Kjellgren

Pernilla, gift med Sivert arbetar som representant och begravningsrådgivare hos oss. Pernilla har jobbat innom vården på omsorgsboenden i Boden och har stor erfarenhet att möta människor vars anhöriga vårdas i livets slutskede,
Hon sitter även i receptionen och tar väl hand om våra kunder.

 

Kent Andersson

Kent Andersson

Kent arbetar som representant hos oss.  Så ni möter honom på många begravningar Han började hos oss våren 2016 och arbetar även inne på vårt kontor i receptionen. Kent har spelat fotboll i IFK Luleå och under många år så jobbade han på Telia, han har ett stort kontaktnät i Luleå och sedan våren 2016 så är han en av våra kompetenta medarbetare.

 

Erik Aurell

Erik är gift med Veronica och de äger och driver byrån tillsammans. Han arbetar som representant på jourtid.

På vardagarna arbetar Erik på Plannja men hjälper till med det administrativa på byrån.